Introductieworkshop

De schoorsteen moet roken. Maar wat als de werkdruk constant te hoog is en leidinggevenden en/of werknemers tegen de burn- out aan zitten?

De ‘Introductieworkshop Good Mindfulness’ is een laagdrempelige manier om de voordelen van mindfulness in u werkomgeving met een groep te verkennen. De belangrijkste effecten van mindfulness in organisaties zijn:

  • Burn-out preventie
  • Minder verzuim
  • Meer bevlogenheid
  • Minder stressgevoel
  • Hogere veerkracht

De workshop (ca. 2 uur in overleg) is een kostengunstige manier om als leidinggevende en/of werknemer kennis te maken met de mindfulness oefeningen die op de werkvloer meteen toepasbaar zijn. Deze oefeningen kunnen stress substantieel aanpakken, burn- out voorkomen en zo voor een prettigere werksfeer zorgen. Er wordt naast het oefenen meer uitgelegd over de achtergrond en werkwijze van mindfulness en wij beantwoorden al u vragen.

“Ik vond het een prettige en leerzame workshop.” – Froukje

Als daarna de behoefte is ontstaan om de workshop een degelijk vervolg te geven raden wij de 8- weekse mindfulness training ‘Mindful werken’ aan. Bij deze training wordt de belofte van de workshop ingelost en worden de nieuwe vaardigheden, oefeningen en skills op de werkvloer geïmplementeerd, die de introductieworkshop presenteerde. Lees hier meer over deze training. Een individuele training nav (liever natuurlijk vooraf) een burn-out is vaak ook een mogelijkheid.

De workshop is zeer scherp geprijsd.

Daarom aarzel niet en vraag via dit formulier een offerte op: