8- weekse mindfulness training ‘Mindful werken’

Met of zonder introductieworkshop, u heeft interesse in het trainen van aandacht, emotionele intelligentie en veerkracht van uw team van managers, leidinggevenden of werknemers. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de 8- weekse training ‘Mindful werken’ niet alleen bij individuele werknemers tot betere werkprestaties en meer bevlogenheid leidt, maar dat het hele team een lift kan meemaken. Uiteraard moet elke deelnemer uit vrije wil deze training volgen.

“Ik vind het leuk om met een groep collega’s dit te mogen doen.” – Martine

Intakegesprek

Vooraf de training voer ik met iedere deelnemer een telefonisch intakegesprek. Samen bespreken we de motivatie om deel te nemen. Ook geef ik de deelnemer wat meer informatie over de training en is er gelegenheid om vragen stellen. Zo kunnen we in onderling overleg vaststellen of de training op dit moment geschikt is voor de deelnemer.

Opbouw van de training

Deelnemers krijgen een werkmap en digitale audiobestanden met begeleide oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Mindfulness kun je alleen leren door er dagelijks mee bezig te zijn. Deze training vraagt een tijdsinvestering van ca. 45 minuten per dag, 6 dagen per week.

De 8 bijeenkomsten

De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur en een stilteochtend. We werken in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Locatie

De training wordt in overleg in- company gegeven of bij een van onze locaties in Amsterdam of Monnickendam.

Kosten

Wij sturen u graag een offerte: